Beste leden, ouders en sympathisanten,

Voor het elfde jaar op rij gaat onze speculoosverkoop van start! Om onze kampen te sponsoren, verkopen alle leden van de 60ste naar hartelust de lekkerste speculozen.  Wat mag u verwachten? Pakjes van 2 Sinterklaasspeculozen, zo’n 23 cm, 160g aan 3 euro. Deze verkopen we ook in de buurt op zaterdag 3 november. Meer info over de deur-aan-deur-verkoop vind je op de site of bij de takleiding.

Met dit bestelformulier kan je alvast je familie en vrienden wat lekkers aanbieden. Wist je trouwens dat wie de meeste speculozen verkoopt, dubbel en dik beloond wordt? Ook de tak die het grootste aantal wegkaapt, mag een verrassing verwachten en geniet eeuwige 60ste-roem.

Vul het bijgevoegde bestelformulier volledig in en steek het samen met het gepaste geld in een enveloppe met je naam en tak op. Bezorg het ten laatste op zondag 28 oktober, dit is de laatste vergadering voor de speculoosverkoop.

Je kan je enveloppe afgeven aan Charissa, Eline en Jan Willem (Jinleiding), Rosalie (Verkennerleiding),  Robrecht (Gidsenleiding), Jan (Jongverkennerleiding), Margot van Daele (Kabouterleiding) en Margot Panneel (Wolvenleiding).

De bestellingen kan u afhalen op zaterdag 3 november van 10u tot 17u op de scouts.

Met vragen kan u terecht bij 0497 63 73 45 (Jan).

Doe jullie best!

Bestelbrief Speculaasactie 2018

 

Categorieën: Groep