Weifeesten-FB

Beste nimfen, helden, goden en godinnen.

Ook dit jaar staat de 60ste weer paraat met een weekend vol spektakel. Haal je paard van Troje van onder het stof en rijdt onze arena binnen.

Vrijdag 2 september kan iedereen samen met Dionysus zijn beentjes komen losschudden tijdens een heuse kinderfuif vanaf 18u. Aan de ouders wordt ook gedacht in de Bodega. Wanneer onze kleine gladiatoren hun bedjes gaan opzoeken wordt de dansvloer vrijgemaakt voor de oudere garde.

Zaterdag heten we jullie allen welkom in ons Colosseum voor de bezinning. We verzamelen om 18u30 op de speelplaats. Aansluitend volgt onze jaarlijkse Lupercalia. Een spetterde show met dans, muziek en theater.

Zondag kunnen we rustig bekomen van de avondse festiviteiten. We schuiven bij Penetas mee aan tafel voor de Brunch verzorgd door oudercomité. Inschrijven kan via http://www.60ste.be/brunch. Wanneer onze buik is volgegeten worden er allerlei activiteiten voorzien voor de kinderen.
Na de middag worden zij die naar een oudere tak gaan uitgedaagd de berg Olympus te beklimmen onder het toeziende oog van Zeus en Hera.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen in ons rijk !
Tot dan !

Categorieën: GroepWeifeesten