ALOHA scoutsers!

Wisselvallig weer, koude winters, volgebouwde kusten, kleine golven,… je moet het maar leuk vinden om hier in België te vertoeven…
Maar, niet getreurd! De 60ste gaat alweer een volledige transformatie tegemoet om dit probleem van de baan tot op het strand te zwieren. Bloemenkrans rond de nek en surfboard uit de hut, want de 60ste stelt voor: de Hawaii weifeesten. Nou dat klinkt niet helemaal goed, toch? Nog eens proberen: De 60ste stelt voor: DE HAWEII FEESTEN!! Dat is em!

De planning in onze surf village:

*VRIJDAG starten we meteen met het pijnigen van je hersenen. Onze meer dan ervaren quizmasters zullen met hun QUIZ daar een handje bij helpen!
Aanvangsuur 19u30. Meer info en inschrijven (per team van max. 6 personen) vind je hier.  (Let op! Niet gestort = niet ingeschreven!)
Achteraf is er een mogelijkheid om je dansbenen te gebruiken!

*ZATERDAG verzamelen we weer om 18u30 op de speelplaats waarna de BEZINNING van start gaat en het nieuwe jaarthema wordt voorgesteld. Aansluitend halen onze acteurs het beste van zich naar boven om de lachspieren te trainen van iedereen die komt kijken. Zelf meedoen? Mail naar: avondspektakel60ste@gmail.com.
Vervolgens organiseert stam hun befaamde BODEGA en de avond sluiten we mooi af met een fraai KAMPVUUR.

*ZONDAG tussen 11 en 13uur kunnen jullie komen smullen op de BRUNCH, aangeboden door het oudercomité. Inschrijven kan via deze link.

In de namiddag kunnen de kinderen genieten van de kinderanimatie. Afsluiten doen we met de jaarlijkse OVERGANG om 16 uur, geraakt iedereen de schans over?!
�*Problemen met Hawaïaans geld af te halen? Betalen met Payconic kan!

*Je kan ook eens een kijkje nemen op het facebook evenement.

A laila!Tot dan!

 

 

Categorieën: Weifeesten