DE WEIFEESTEN

in een ander jasje weliswaar. De 60ste legt de focus van dit weekend op 3 belangrijke thema’s, namelijk LEDEN, VEILIGHEID en toch zoveel mogelijk COMMUNICATIE.

*LEDEN staan bij ons op nummer 1. Altijd. We gelasten daarom het weekend niet af, maar organiseren zaterdag een korte vergadering. Wat kunnen de leden zaterdag verwachten? Een afscheidsspel met hun oude leiding, een overgang voor de leden die naar een nieuwe tak gaan, een snoepje voor de kleinste en hamburger voor de oudste (centje meenemen, zie mail). Een dag boordevol plezier! Zo proberen we de traditionele weifeesten nog dicht bij ons hart te houden.

*VEILIGHEID voor iedereen. Op én buiten de scouts. Daarom vragen we aan alle ouders en vrienden om zaterdag in geen geval op onze wei te komen. Jullie worden gevraagd meteen na het afzetten en ophalen van jullie kinderen naar huis te gaan. Geen zorgen, jullie kunnen er van thuis uit ook bij zijn op een veilige manier (meer info hieronder). Verder worden uiteraard de hygiëneregels gerespecteerd: handen wassen, mondmaskers en afstand voor 12+,… We zijn voorbereid.

*COMMUNICATIE naar elke geïnteresseerde! Wij vinden het uiteraard enorm jammer dat ouders, vrienden en sympathisanten niet kunnen komen. Om die reden zullen wij de gehele overgang alsook de bezinning livestreamen via onze Facebookpagina, waar je kan reageren, vragen stellen, en mee genieten. Natuurlijk worden er genoeg foto’s genomen en stories op onze sociale media kanalen gepost zodat het leek alsof iedereen erbij was.
Samen maken we er alsnog een fantastisch jaarbegin van!
De groepsploeg
Categorieën: GroepWeifeesten