inschrijvingen

Inschrijven op de wei: donderedag 02/09

Ook dit jaar zullen we voor de inschrijvingen met tijdssloten werken, voor elke 20 min voorzien we 4 plaatsen.

Aandachtspuntjes

 • Broers en Zussen schrijf je apart in.
 • Schrijf dezelfde persoon niet 2 keer in voor dezelfde datum, dit neemt op het systeem ook 2 plaatsen in. Stuur bij twijfel een mailtje naar de tak

Stappenplan

 1. Selecteer de juiste tak
 2. Klik in bovenbalk van de kalender op het pijltje naar rechts om naar de maand september te gaan
 3. Selecteer de datum : donderdag 2 september
 4. Selecteer het gewenste startuur
 5. Vul je naam en email in
 6. Controleer de informatie
 7. Druk op ‘Submit’
 8. Klaar! (Je zal een bevestigingsmail ontvangen, het kan zijn dat deze bij spam terechtkomt)

Problemen? 

Als de kalender niet werkt probeer eerst ander toestel, als het dan nog niet lukt stuur je best even een mailtje naar de tak of de groepsleiding.

Nieuwe leden.

In september starten we weer aan een gloed nieus scoutjaar en daar horen nieuwe leden bij. Het is elk jaar fijn dat jullie met zovelen in onze scouts willen!
Bij sommige takken is het vaak drummen voor de laatste plekjes te bemachtigen. Daarom proberen we op een zo eerlijk mogelijke manier om te gaan met de inschrijvingen. Daardoor moeten we nu eenmaal ook al eens mensen teleurstellen.

Bij de inschrijvingen krijgen de broertjes en zusjes (geen neven & nichten) voorrang. Sinds dit jaar krijgen ook de kinderen van oud-leiding van de 60ste voorrang (dit wordt nagekeken). Daarna worden de overige plaatsen verdeeld over de nieuwe leden.
Ben je reeds lid? Dan word je uitgenodigd door je leiding om langs te komen op de scouts.

De nieuwe inschrijvingen zijn deels online. Lees onderstaande uitleg dus goed door en noteer de belangrijke data alvast in jouw agenda.

Broers & zussen van huidige leden en kinderen van oud-leiding kunnen zich vanaf zondag 8 augustus 2021 (09:00 uur) inschrijven via deze link. Bij het veld ‘opmerkingen’ vermelden wie de broer/zus is of de ouder dat oud-leiding van de 60ste is. Dit kan tot en met zaterdag 21 augustus 2021 (21:00 uur). Deze inschrijving is echter niet definitief en dient goedgekeurd te worden door de groepsleiding. Vanaf 16 augustus bekijkt de groepsleiding alle online inschrijvingen. We kunnen echter niet garanderen dat er plaats zal zijn!

Vanaf zondag 22 augustus (09:00u) kunnen de nieuwe leden het formulier invullen. Zij vullen de overige plaatsen op. Let wel op, we kijken hierbij ook naar de aantallen per jaar zodat we later geen scheeftrekkingen krijgen bij de oudere takken. Inschrijvingen worden geordend op tijd en zal op die manier overlopen worden. Wees dus op tijd met inschrijven. U zal een mail krijgen met de boodschap dat u kind er al dan niet bij kan. Deze mail kan u verwachten vanaf woensdag 25 augustus. Inschrijven kan tot zondag 29 augustus (13:00u).

Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan.

De goedgekeurde inschrijvingen ontvangen een mail van de groepsploeg met de uitnodiging om begin september naar de wei te komen. daar kan u de leiding van uw kind ontmoeten en de nodige papieren in orde brengen.

De afgekeurde inschrijven ontvangen een mail met daarin het spijtige nieuws dat ze dit jaar geen plaatsje kunnen vullen bij onze scouts. Je zal wel verwijzingen krijgen naar de andere scoutsen in Mortsel.

Voor vragen mag u altijd mailen naar groepsploeg@60ste.be


HET FORMULIER ZIET ER ALS VOLGT UIT. ZORG DAT U ALLE GEGEVENS KLAAR HEBT STAAN (REKENINGNUMMER IS NIET NODIG)

formulier

Volgende gegevens zijn verplicht:

 • Voornaam & naam
 • Geslacht
 • E-mail
 • Geboortedatum
 • GSM (of telefoon)
 • Land, postcode (gemeente), straat, nummer & (bus)
 • Opmerkingen
  • Naam & tak van de broer/zus in onze scouts OF naam van oud-leiding van 60ste die ouder is (bij inschrijving met voorrang, zonder deze informatie is uw inschrijving ongeldig)
  • Naam van de andere kinderen die u tegelijk wilt inschrijven*
  • Gewenste kapoenentak (bij inschrijving voor de kapoenen)**
  • Voor welk tak (of jaar) u wenst in te schrijven

* Wanneer u meerdere kinderen wil inschrijven, raden wij u aan om voor één kind het formulier juist in te vullen en bij opmerking de namen van de andere kinderen in te vullen. U mag dit enkel doen wanneer ze broer of zus zijn van elkaar.

** U mag een voorkeur van tak geven voor de kapoenen (kwikken of kwakken), maar we kunnen niet garanderen dat er op het moment van inschrijving nog plaats is.