Oudercomité 60ste : Iets voor jou?

Het oudercomité van de 60ste  is een groepje gemotiveerde ouders die een aantal keren per jaar de koppen bij elkaar steken.
Er wordt in stilte gewerkt aan activiteiten die de groep kunnen ondersteunen op financieel en praktisch vlak. Dit alles gebeurt samen en in nauw overleg met de groepsploeg.

Een belangrijke activiteit is de logistieke steun bij de Weifeesten. Traditioneel worden de brunch en de toog van dit opendeurweekend door het oudercomité verzorgd.

Regelmatig organiseren we acties om de groep financieel te steunen, zoals de wijnverkoop of de ontbijtactie.
Verder onderhouden we samen met de leiding de lokalen en staan in voor veranderingswerken.

Indien de groep een andere nood heeft… dan staan we ook klaar voor hen. Verleden scoutsjaar hebben we bijvoorbeeld voor alle takken een nieuwe EHBO-koffer aangekocht.

Uiteraard worden naast dit alles ook de nodige inspanningen gedaan om samen een fijne tijd door te brengen. Een gezellig etentje of onze nieuwjaarsreceptie zijn hiervoor onze beproefde recepten.

Om de ploeg te versterken hebben we elk jaar nieuw bloed nodig. Heb je zin om deel uit te maken van een leuke bende? Aarzel dan niet en laat het ons gewoon weten. De groepsleiding, leiding en jullie eigen kinderen zullen je eeuwig dankbaar blijven.

Ons contacteren kan altijd via  ouders@60ste.be.

Een flinke linker!