stam

Het is wel over… Maar nog niet voorbij…

We kennen het allemaal, de takraden, de groepsraden, eindeloos zoeken naar toffe spellekes, leuke weekendplekjes, goed verstopte kampterreinen. De vroegte doorfietsen op zondagochtend, cervela’s in ‘t kampvuur na een bangelijk nachtspel, haren wassen in de rivier, vettige swa-gewijs elkaar modderdopen… Die zaken, en veel meer, hebben we jarenlang, met plezier, een groot stuk van onze vrije tijd laten innemen. Maar net zoals alles evolueren ook wij. Er wordt gestudeerd en afgestudeerd. Nestjes worden verlaten om er nieuwe te bouwen. Die vooruitgang kunnen we niet tegengaan, maar we kunnen er wel het allerbeste van maken.

Je hoeft je scoutskriebel nog niet op te bergen, nee, laat ‘m maar lekker los! Er is namelijk een scoutsleven na je leidingcarrière en het heet STAM.

Wij willen verschillende rollen vervullen; interimleiding bieden tijdens de examenperiodes, of in andere perioden van tekort, figurant zijn in alweer een denderend dorpsspel, helpende handen bieden bij de groepsactiviteiten, shiftenlijsten aanvullen waar nodig, foerieren op weekends en kampen, kortom meewerken aan het behoud en de uitbouw van de 60ste.

Waar/wanneer/waarvoor je ons ook nodig hebt, je kan ons bereiken op stam@60ste.be. Wij staan voor je klaar, reken maar!

En op de momenten dat jullie ons niet van doen hebben, gaan we gezellig samen, scoutsgewijs, uit de bocht!

Alvast een stevige linker!