Jonggidsen 60ste presenteren u *RUMBLE IN THE JUNGLE*

Op deze schitterende dag kan u genieten van een heerlijke show gecomponeerd en uitgevoerd door onze lieftallige jonggidsen. Zij zullen u meenemen naar de geheimen van het avontuurlijke jungle-leven.

Er zijn twee shows die plaats vinden om 13u en om 16u. Tussen beide shows zijn er heerlijke pannenkoeken te verkrijgen. Na de show van 13u kan u een hapje blijven eten. Voor de show van 16u kan u ook een versgebakken pannenkoek bij ons verkrijgen. Hiervoor zijn jullie van harte welkom vanaf 15u. Zo weten we zeker dat de grom- en knorgeluiden afkomstig zijn uit de jungle en niet uit jullie magen!
Wij presenteren u de keuze uit een regular en een deluxe versie. Bij de regular ontvangt u 2 pannenkoeken met suiker of siroop. Bij de deluxe ontvangt u tevens 2 pannenkoeken, maar dan zijn deze overgoten met chocoladesaus en vergezeld van een smakelijk bolletje ijs. Ook de dorstigen onder ons komen aan hun trekken. Omwille van het koude winterweer serveren wij warme chocolademelk, thee en koffie. Natuurlijk kan u ook voor frisdrank, een glaasje cava of een frisse pint bij ons terecht.

Om de onmisbare show bij te wonen, dient u zichzelf en uw vrienden/familie/buren… inschrijven doe je HIER. Online inschrijven kan tot 21 februari, nadien zijn er enkel nog tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Onthoud; in het oerwoud ben je nooit alleen! Dus vergezel ons om samen het avontuur van de jonggidsen in de jungle mee te beleven. Misschien is er daar wel een stoet papegaaien om ons heen. Het valt zeker niet te missen!

*Wat kost dat?*
Ticket show: vvk €4, adk €5
Ticket show + pannenkoek (regular): €6
Ticket show + pannenkoek (deluxe): €8

 

Inschrijven

25299781_1506807879366235_1763412310151700937_o

Categorieën: Jonggidsen